Київський безпековий форум відбудеться 1 грудня – про що говоритимуть

Відео

Київський безпековий форум, який відбудеться 1 грудня, буде присвячений 30-ій річниці нашої Незалежності та національного референдуму, проведеного 1 грудня 1991 року

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київського безпекового форуму.

Зазначається, що головними для форуму стануть питання: як найефективніше захистити Україну від агресії Росії і як захистити національний курс змін, обраний після Революції Гідності.

Учасники форуму – політичні лідери, військові, економісти, експерти з проблем безпеки та міжнародних відносин, громадські активісти.

До форуму звернуться академік Ігор Юхновський, автор ініціативи референдуму 1991 року, та академік Володимир Горбулін, колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України.

Спеціальний гість Київського Безпекового Форуму – європейський і польський діяч, Президент Європейської Народної партії Дональд Туск.

Крім того, серед почесних іноземних промовців заявлені Вікторія Нуланд, заступниця державного секретаря США, Марсі Каптур, співголова групи підтримки України в Конгресі Сполучених Штатів, Деймон Вілсон, президент і головний виконавчий директор Національного фонду на підтримку демократії, Адам Міхнік, головний редактор польської газети «Gazeta Wyborcza», Тімоті Снайдер, всесвітньовідомий історик і професор Єльського університету.

Трансляція форуму розпочнеться 1 грудня об 11:00 на таких ресурсах:

YouTube Фонду «Відкрий Україну»;

Facebook Арсенія Яценюка;

Facebook КБФ;

Сайті КБФ.

Як повідомлялося, Київський безпековий форум започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році. Форум є щорічним заходом, дискусією на високому рівні, щодо актуальних питань національної безпеки України, Чорноморського регіону, питань безпеки у Європі та глобальної безпеки у світі.