Зеленський заявив, що продовжить виступати перед парламентами держав-партнерів

Президент Володимир Зеленський заявив, що продовжуватиме виступати перед парламентами держав-партнерів стільки, скільки потрібно, щоб зупинити війну.

Про це він сказав у зверненні, передає кореспондент Укрінформу.

«Виступи в парламентах і на площах держав-партнерів я буду продовжувати. Обовʼязково. Стільки, скільки потрібно, щоб зупинити війну. Щоб відновити нашу територіальну цілісність. Щоб повернути всім нам, українцям та всім європейцям, омріяний мир. Я відчуваю: нас починають розуміти дедалі більше. У Європі, у світі, в різних країнах. І це дає нам дедалі більше й більше підтримки. Тієї, про яку ми так довго просили», — сказав глава держави.

Він підкреслив, що продовжує вести переговори з лідерами країн світу. Зокрема, про координацію кроків до миру йшлося під час розмови з Президентом Франції Еммануелем Макроном.

Зеленський подякував і Президентові США Джо Байдену за нову та дієву підтримку України, усі деталі якої не розголошуються.

«Я не можу розкрити вам усіх деталей і цього пакету підтримки, і інших. Бо це – наша тактика. Наша оборона. Коли супротивник не знає, чого чекати від нас... І це дає нам змогу захищатися проти повномасштабного удару вже 22 дні. Усе, що ми зробили за декілька років. Для нашої оборони. Для нашої тактики. Для тактики захисту, яку не час розкривати, поки триває війна», — підкреслив Президент.

Як повідомляв Укріформ, засідання німецького парламенту 17 березня відкрилося відеозверненням Володимира Зеленського.

16 березня Президент України виступив перед Конгресом США.