Президент: Глобальний центр сили і сміливості зараз в Україні

Відео

Формула миру, запропонована Україною, стає основою конкретних міжнародних політико-правових рішень, які підтримує більшість світової спільноти.

Як передає Укрінформ, про це заявив Володимир Зеленський у відеозверненні.

«Дуже хороший дипломатичний імпульс цього тижня дала й наша резолюція, яка була ухвалена на Генасамблеї ООН. Резолюція щодо миру для України, щодо територіальної цілісності нашої держави і захисту міжнародного права від агресії росії. Фактично ми бачимо, що сенс нашої формули миру стає основою конкретних міжнародних політико-правових рішень, і їх підтримує світова більшість», – сказав Президент.

Зеленський подякував 141 державі, які підтримали резолюцію, та їхнім лідерам і народам, які «однаково з Україною цінують свободу й міжнародний порядок».

Читайте також: Президент - Форуму в Каунасі: Зробимо українську формулу миру основою нової безпеки у світі

«Звичайно, кожен успіх наших дипломатів, кожна зовнішньополітична можливість нашої держави й кожен прояв світової уваги до українців базуються на незламності нашого народу України, на незламності наших воїнів. На тому, що Україна – міцна й постійно міцнішає. Світ любить сильних. І допомагає сміливим. Глобальний центр сили й сміливості зараз саме тут, в Україні, саме в наших людях, які боронять нашу державу», – додав Президент.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський заявив, що українська формула миру стане основою нової безпеки в Європі та світі.

Фото: ОП