Президент закликав українців до єдності у захисті держави

Українська влада знає про непрості дискусії, які сьогодні відбуваються в суспільстві, і необхідні зміни будуть зроблені.

Про це у відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"Коли ми проходимо такі тижні, такі, як цей, сповнені болю та непростих дискусій, важливо, щоб люди розуміли: те, що в них на серці, бачать, і зміни, які потрібні, будуть зроблені. Це стосується багатьох речей, від недбалості, яка буває, до радянщини та жахливої бюрократії, які не дають Україні, не дають багатьом у наших Силах оборони реалізувати свій потенціал правильно – ефективно. Ми маємо захистити Україну. І ми захистимо – я в цьому не сумніваюсь. Вірити в Україну – це знати, що Україна й українці можуть зберегти незалежність, збережуть, повернуть своє", - наголосив глава держави.

Водночас він підкреслив, що зробити це можна тільки разом, у єдності, дбаючи про державу, про тих, хто поряд, про всіх українців, хоч би де вони були.

Читайте також: ППО і розвідувальні дрони: Зеленський закликав Захід посилити підтримку України

"Зберегти єдність народу – найважливіше. І я вдячний усім, хто докладає зусиль заради цього", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю NBC News «Meet Press» відкинув припущення, що війна з Росією начебто зайшла в глухий кут, та зазначив, що Україна розглядає зміни у своїй стратегії, щоб несподівано вдарити по РФ.

Фото: ОП