Шурма прокоментував складений проти нього адмінпротокол від НАЗК

Заступник керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма прокоментував складений проти нього протокол про адміністративні правопорушення від Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Як передає Укрінформ, про це Шурма написав у Фейсбуці.

"Сьогодні НАЗК спробувало зробити мені неприємну несподіванку. Я отримав від них так званий протокол, а насправді — юридично нікчемний документ. Здивувався тому, як поважний орган міг опуститися до таких дурниць. Єдина мета його складання — це дискредитація мене як керівника та нанесення шкоди моїй діловій репутації", - зазначив Шурма.

Він заявив, що навіть не хоче витрачати час і не вважає правильним виправдовуватися за "нісенітниці, які там написані".

"Вже не раз подібні речі писали в замовних матеріалах. Упевнений, що набір слів, написаних у цьому документі, неможливо захистити в жодному суді. А для того, щоб він набрав чинності НАЗК зобовʼязана захистити це в суді", - підкреслив Шурма.

Читайте також: Посадовець поліції Києва, у якого НАЗК знайшло необґрунтовані активи, подав рапорт на звільнення

Він висловив сподівання, що після обрання нового керівництва на прозорому конкурсі, "ця інституція почне боротися з корупцією, а не проїдати гроші платників податків і займатися політичним хайпом".

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало протокол про адміністративні правопорушення стосовно заступника керівника Офісу Президента Ростислава Шурми.

Фото: ОП