Зеленський - про Єрмака: Він робить те, що я кажу

Президент Володимир Зеленський назвав керівника ОП Андрія Єрмака людиною своєї команди і потужним менеджером.

Про це він заявив в інтерв’ю Bloomberg, відповідаючи на запитання про вплив Єрмака, передає Укрінформ.

«Росія запускала дуже багато різної дезінформації: що не я вирішую, а якісь тіньові люди; що Президент не контролює партію, або Президент не має впливу на тих чи інших міністрів. Я не хочу мати вплив, є закон. Я Президент згідно з українським законодавством. Єрмак потужний менеджер. Один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я, він виконує ці завдання», – сказав Зеленський.

За його словами, мета цієї кампанії – послабити його позиції як лідера держави.

Читайте також: Зеленський назвав дві країни, яких бачить третьою стороною у переговорах з Росією

«Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину, ви будете бити по команді. А коли ви доб’єте команду, то почнете бити по цьому президенту. Це і є політика тих, хто не задоволений мною. Не тільки росіяни хочуть слабкого президента. Слабкий президент – це можливість відірвати половину територій, це можливість зупинити Україну на дорозі до вступу в Європейський Союз, це можливість закрити мені рота, можливість мати іншу людину на чолі України», – наголосив глава держави.

Читайте також: Зеленський озвучив очікування від саміту НАТО у Вашингтоні

Як повідомлялося, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак разом із віцепремʼєр-міністром у справах європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, міністром оборони Рустемом Умєровим та міністром енергетики Германом Галущенком перебуває у США з візитом.

Фото: ОП