Зеленський та прем’єр Індії вшанували пам’ять загиблих під час війни українських дітей

Фото, відео

Президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нарендра Моді у Києві вшанували пам’ять українських дітей, життя яких забрала російська агресія.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Разом із прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді вшанували пам’ять дітей, життя яких забрала російська агресія. Діти кожної країни заслуговують на безпеку. Ми повинні зробити її можливою», - зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський та Нарендра Моді вшанували пам'ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії / Фото: Офіс Президента

Читайте також: Дуда обговорив з Моді війну в Україні

Лідери України та Індії відвідали створений Національним музеєм історії України у Другій світовій війні Мартиролог дітей, загиблих у період повномасштабної російсько-української війни, і вшанували їх пам’ять.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді 23 серпня прибув з візитом в Україну.

Напередодні Моді під час перебування у Варшаві заявив, що Індія вважає, що жодна війна не завершується на полі бою, і підтримує дипломатичні зусилля із якомога швидшого завершення війни в Україні. Він додав, що Індія готова співпрацювати з іншими дружніми народами заради забезпечення якомога більшої підтримки миротворчих зусиль для відновлення миру в Україні.

Фото: ОП