Прем'єр анонсував подальшу оптимізацію Кабміну

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував подальші кадрові зміни у Кабміні для його оптимізації.

Про це він повідомив під час пресконференції у вівторок, 10 вересня, передає кореспондент Укрінформу.

«22 члени Кабміну було до кадрових змін, зараз 20 членів Кабміну. Це зменшення відбулось, хоча не до 17, як ми анонсували і прогнозували. Це ще попереду. Така оптимізація буде», - поінформував він.

Глава уряду уточнив, що наразі влада дивиться на ті потреби, які є в час війни, враховуючи певну стабільність, адже «радикальні зміни, можуть призвести до непередбачуваних результатів, тому дуже обережно формуємо нашу кадрову політику».

Читайте також: Зеленський призначив Литвина своїм радником з питань комунікацій

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня Верховна Рада підтримала призначення Олексія Кулеби на посаду віцепрем'єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад та територій, Андрія Сибіги на посаду міністра закордонних справ, Наталії Калмикової на посаду міністра у справах ветеранів, Матвія Бідного на посаду міністра молоді та спорту, Миколи Точицького на посаду міністра культури та стратегічних комунікацій, Світлани Гринчук на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Ольги Стефанішиної на посаду віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України - міністра юстиції, Германа Сметаніна на посуду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.