План перемоги буде на столі всіх наших союзників - Зеленський

Відео

Президент Володимир Зеленський наголошує, що План перемоги, з яким він має ознайомити провідних політиків у США, буде представлений усім союзникам України.

Я передає Укрінформ, про це Зеленський написав у соцмережі Х, коментуючи своє прибуття до Нью-Йорк для участі в заходах високого рівня Генасамблеї ООН. 

«Прибули до Сполучених Штатів Америки, – зазначив Президент. – Головне завдання – зміцнення України, захисту всіх наших людей».

За словами Зеленського, цю війну можна завершити справедливим миром тільки на основі глобальної роботи.

«Кожен, хто цінує життя, може допомогти. І найбільш дієва допомога – це рішучість. План перемоги України буде на столі в усіх наших союзників», – додав він.

Раніше Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні повідомив, що першим План перемоги побачить Президент Сполучених Штатів Джо Байден.

Відео: Офіс Президента

«Звичайно, представлю План перемоги всім лідерам країн-партнерів, які так само, як президент Байден, є лідерами світу й можуть стати лідерами миру, допомагаючи нам із Планом перемоги. Представимо також його в Конгресі – обом партіям, – і обом кандидатам у Президенти Сполучених Штатів», - наголосив він.

За словами Зеленського, «Америка має всю достатню силу, щоб разом з Україною, разом із нашими союзниками та партнерами забезпечити те, чого ми прагнемо найбільше».

«Нам потрібен мир. Саме так, як передбачено Формулою миру. Саме так, як передбачено Статутом ООН. Ми все для цього робимо», - додав Президент України.

Читайте також: Зеленський розповів, що буде, якщо Байден не підтримає План перемоги

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.

У США він має намір ознайомити з Планом перемоги Президента Джо Байдена, кандидатів на президентську посаду Дональда Трампа і Камалу Гарріс, Конгрес Сполучених Штатів.

Фото: ОП