США працюють з Україною над кроками Плану перемоги та додатковими заходами - Держдеп

Адміністрація США взаємодіє з українською стороною над кроками Плану перемоги, представленого Президентом Зеленським, а також над іншими заходами, які допоможуть встановити справедливий мир в Україні.

Про це заявив у середу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми продовжуємо співпрацювати з урядом України щодо цього плану»,- зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він зазначив, що це питання, вочевидь, було одним із тем обговорення під час телефонної розмови президентів США й України в середу.

Читайте також: ППО, боєприпаси і військова техніка: США виділили Україні пакет допомоги на $425 мільйонів

«Ми також продовжуємо працювати з ними (з українською стороною – ред.) щодо інших заходів, які, на нашу думку, не включені в план, і які, на нашу думку, дозволять Україні перемогти на полі бою та забезпечити справедливий і міцний мир»,- додав речник Держдепартаменту США.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у середу представив у Верховній Раді План перемоги, який включає п’ять пунктів і три таємних додатки.