Україна готова ділитися досвідом із Сінгапуром у кіберсфері - МЗС

Україна готова ділитися досвідом та налагоджувати співпрацю з Сінгапуром у сфері цифровізації та підготовки фахівців задля підтримання міжнародної безпеки в кіберпросторі.

Про це заявив заступник міністра з питань цифрового розвитку, трансформацій і цифровізації Антон Демьохін під час зустріч зі старшим державним міністром Міністерства цифрового розвитку та інформації, а також Міністерства охорони здоров’я Сінгапуру Джанілом Путучеарі, передає Укрінформ з посиланням на МЗС України.

Зазначається, що сторони обговорили актуальні питання загроз дезінформації в кіберпросторі, етичності використання штучного інтелекту, а також шляхи протидії злочинній діяльності в умовах стрімкого розвитку інформаційних технологій.

"Антон Демьохін висловив готовність України ділитися власним унікальним досвідом та налагоджувати співпрацю з Сінгапуром у сфері цифровізації та підготовки фахівців задля підтримання міжнародної безпеки в кіберпросторі", - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: Один із найбільших банків Сінгапуру припиняє транзакції, пов'язані з Росією

Як повідомлялося, 15 жовтня заступник міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Антон Демьохін взяв участь у дискусії «Глобальне цифрове управління: обіцянка чи нездійсненна мрія?», з якої розпочався сегмент високого рівня Сінгапурського міжнародного кібертижня «Довіра та безпека в цифрову епоху».

Фото: МЗС