У Меджлісі виступають за створення координуючого органу Кримської платформи

Член Меджлісу кримськотатарського народу, голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескандер Барієв закликав до створення постійного органу Кримської платформи, щоб координувати міжнародну підтримку України.

Про це повідомляє у Фейсбуці Кримськотатарський ресурсний центр, передає Укрінформ.

За словами Барієва, ефективність деокупації Криму залежить від послідовних кроків, зокрема формування нових аналітичних інструментів і активної інформаційної роботи.

Він підкреслив, що інституалізація Кримської платформи дозволить країнам-союзникам України активніше залучатися до її ініціатив.

"Поки не буде проведена інституалізація Кримської платформи, не може бути більш конкретних кроків для підвищення її ефективності в процесах деокупації, в процесах впровадження ідеї плану перемоги та формули миру," - зазначив Барієв, наголошуючи на необхідності створення органу, який зміг би координувати дії парламентів різних країн.

Читайте також: Саміт Кримської платформи підтримав реалізацію Плану перемоги та Формули миру

Як повідомляв Укрінформ, у Ризі 10 жовтня відбувся третій парламентський саміт Кримської платформи, участь у якому взяли делегації близько 50 країн, а також делегації шести міжнародних парламентських асамблей.