Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій

Виконавчий директор громадської організації «Інститут постінформаційного суспільства» Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій.

Як передає Укрінформ, про це сам Золотухін повідомив у коментарі виданню «Детектор медіа».

«Міністр культури та стратегічних комунікацій України дійсно підписав наказ про призначення мене радником з питань стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці», – зазначив він.

Золотухін заявив, що ключовим для нього на сьогодні є «підтримка роботи профільного заступника міністра, якого мають призначити, забезпечення максимально можливої інтеграції роботи у сфері страткому з діяльністю організацій громадянського суспільства та робота у сфері аналізу цільових аудиторій, що за межами України».

Для уникнення старих помилок, на його думку, необхідно «зберегти усі напрацьовані практики, але водночас забезпечити їх інституалізацію досягнення синергетичних ефектів у роботі».

Читайте також: Кабмін звільнив заступника очільника МКІП Тараса Шевченка

Як повідомлялося, Дмитро Золотухін є експертом з питань інформаційних воєн і конкурентної розвідки, викладачем Києво-Могилянської академії. Свого часу працював в органах національної безпеки України, був радником, а згодом і заступником міністра інформаційної політики.

У 2015 році Золотухін заснував Інститут постінформаційного суспільства, який досліджує інструменти отримання відомостей про реальний стан речей за допомогою OSINT і шукає шляхи ефективного комунікування отриманих даних до широких аудиторій. Також він є автором проєктів OSINT Academy й OSINT.live.