Вищі органи влади, бізнес та громадськість підпишуть Меморандум про співпрацю

28 серпня, 14:00 -  круглий стіл на тему: «Підписання Меморандуму про співпрацю між вищими органами влади, представниками бізнесу та громадськістю».

Організатор: Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей.

Спікери: Іван Рудий - голова КРАІЛ; Олена Водолажко - членкиня КРАІЛ; Христина Дутка - членкиня КРАІЛ; Уляна Токарєва - заступник міністра соціальної політики України; Олексій Кучер - голова Державної регуляторної служби України; Василь Луцик - голова Національної соціальної сервісної служби України; Наталія Гусак - голова Національної служби здоров’я України; Сергій Шум - генеральний директор ДУ «Інститут психіатрії, судово-психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків Міністерства охорони здоров’я України»; Олександр Баранов - директор Координаційного центру з надання правової допомоги; Ольга Ісаєва - директор ГС «Центр відповідальної гри»; Антон Кучухідзе - голова Ukrainian Gambling Council; представник Міністерства освіти і науки України.

У рамках круглого столу передбачається підписання Меморандуму про співпрацю з метою консолідації зусиль, спрямованих на створення умов для зниження та запобігання соціальним ризикам.

Формат заходу – офлайн (Зала 2)

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: krail.gov.ua@gmail.com.

Акредитація триватиме до 09:00 28 серпня 2023 р., для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:     

КРАІЛ спільно з вищими органами влади, бізнесом та громадськістю вирішуватимуть проблему ігрової залежності

Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) спільно з вищими органами влади, бізнесом та громадськістю підписали Меморандум про співпрацю з метою консолідації зусиль, спрямованих на створення умов для зниження та запобігання соціальним ризикам.

Про це в Укрінформі під час підписання Меморандуму сказав голова КРАІЛ Іван Рудий.

"Особисто ми від Комісії бачимо ту велику пророблену роботу і розуміємо, що підписання меморандуму - це важливий документ, який дасть початок формуванню і створенню того комплексного широкого підходу до вирішення проблем з потенційною ігровою залежністю, з формуванням культури відповідальної гри", - сказав Рудий.

Як повідомлялось, Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей анулювала ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор трьом підсанкційним компаніям у сфері грального бізнесу.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк