Для евакуації із зони вибухів під Калинівкою створили 5 пунктів збору

Через вибухи на військових складах на Вінниччині евакуюють жителів м. Калинівка та сіл Сальник і Павлівка Калинівського району, для організованої евакуації створили п’ять пунктів збору.

Про це йдеться у зверненні керівництва Вінницької обласної державної адміністрації до населення регіону.

«В області склалась надзвичайна ситуація у зв’язку із пожежею на військових складах поблизу Калинівки. Ситуація контролюється службою надзвичайних ситуацій, правоохоронними органами, військовими та обласною державною адміністрацією. Евакуація населення здійснюється організовано з населених пунктів: м. Калинівка, с. Сальник, с. Павлівка», - йдеться у зверненні.

Читайте також: Мер Вінниці обіцяє допомогу евакуйованим з-під Калинівки

Наразі оголошено про п’ять пунктів збору евакуйованих, - два у м. Калинівка – місцеві технологічний технікум та районний будинок культури, сільський будинок культури в с. Сальник, а також школа і клуб у с. Павлівка.

Мешканців зазначених населених пунктів  просять організовано прибути до пунктів збору і до прибуття автобусів знаходитись в укритті. Решті жителів Вінниччини рекомендують не виходити з будинків та не виїжджати.

Читайте також: Над місцем вибухів на Вінничині закрили повітряний простір

Обласна влада запевняє, що наразі всі медичні заклади забезпечені усім необхідним для надання допомоги ймовірним потерпілим від вибухів.