На Харківщині відремонтували дорогу місцевого значення

Велике будівництво

За програмою «Велике будівництво» відремонтували дорогу Харків – Липці – Борисівка, яка є найбільш інтенсивною в місцевій мережі доріг області. 

Про це повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«Відремонтовано автомобільну дорогу Харків – Липці – Борисівка… У межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» ремонт було проведено на ділянці загальною протяжністю понад 6 км», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДП «Дороги Харківщини», дорога О-212553 Харків – Липці – Борисівка є найбільш інтенсивною на місцевій мережі доріг області.

«Тому на ній було втілено увесь комплекс заходів з підвищення безпеки руху. Було встановлено 3 інтерактивні радари для вимірювання швидкості, 2 світлофорних об’єкти обладнані світлодіодними сигнальними опорами. Також встановлено освітлення та маячки для позначення пішохідних переходів», - розповіли дорожники.

Загалом за останні роки було відремонтовано ділянку дороги від міста Харкова до населеного пункту Руські Тишки та ділянку в межах селища Липці.

Читайте також: На Буковині відремонтують ділянку дороги Чернівці - Заставна

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою «Велике будівництво» в Україні планують побудувати та відновити 4,5 тис. км доріг державного значення та 2 тис. км місцевих доріг.