Голова Закарпатської ОДА написав заяву про звільнення

Фото

Голова Закарпатської обласної держадміністрації Анатолій Полосков написав заяву про відставку разом зі своїми заступниками.

Про це Полосков повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зміни у житті кожного з нас неминучі. Головне - ми є і залишаємося командою і однодумцями. Тому всі разом ми написали заяви про звільнення", - повідомив Полосков, позначивши у дописі свого першого заступника Мирослава Білецького і заступників Ігоря Шинкарюка і Іштвана Петрушку.

Голова ОДА зазначив, що його команда чимало встигла зробити і реалізувати, дала старт новим потужним проєктам, які мають бути завершені протягом 2022-2023 років.

Він подякував закарпатцям, "які підтримували, надихали, раділи і критикували", і заявив про подальші плани працювати для всебічного розвитку краю.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 17 листопада погодив звільнення з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолія Полоскова.

Полосков очолив Закарпатську ОДА у грудні 2020 року, коли попереднього голову ОДА Олексія Петрова було обрано головою Закарпатської обласної ради.

15 листопада Петров пішов з посади голови облради за власною заявою.

Фото: @poloskovofficial