Директорка Миколаївського обласного центру інфекційних хвороб заявила про стеження

Директорка Миколаївського обласного центру лікування інфекційних хвороб Світлана Федорова заявила про стеження за нею невідомими особами.

Про це лікарка написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Ввечері помітила стеження за мною невідомими особами на автомобілі Volkswagen Passat, чорний, номер ВЕ 2572 ВА. Потім мене чекали біля під'їзду, передаючи по мобільному телефону комусь відомості про те, що я вийшла з дому. Коли з дитиною сіла в машину, ззаду з'явився той самий Volkswagen та супроводжував мене по пр. Богоявленському до вул. Театральної», - написала Федорова.

За її словами, відвівши дитину на англійську, вона під'їхала впритул до автомобіля стеження, сфотографувала номери та посигналила водію. Але вийти побоялася.

«Прошу вважати вище написане офіційною заявою до поліції Миколаївської області, прокуратури та СБУ від депутата та громадянина України. Подібні дії невідомих осіб вважаю загрозою для свого життя та сім'ї», - наголосила Федорова.

Вона також зазначила, що зайшла через програму розпізнавання номерів автомобілів, але того, який за нею стежив, в базі не знайшла.

Кореспондент Укрінформу звернулася за коментарем до поліції. За словами речниці ГУ Нацполіції у Миколаївській області Марини Калини, офіційної заяви в поліцію з даного приводу не надходило. Попри це, повідомлення Федорової в соцмережах буде перевірятися. З нею будуть зв’язуватися правоохоронці, щоб з'ясувати ситуацію.

Як повідомляв Укрінформ, Світлана Федорова є депутатом обласної ради від партії «Наш край». Вона відома своїми різкими заявами на адресу місцевих органів влади.

Фото: Світлана Федорова, ФБ