Вибух у будинку на Миколаївщині: троє постраждалих, ще одну людину шукають під завалами

Унаслідок вибуху у п'ятиповерховому будинку в Новій Одесі на Миколаївщині постраждало троє людей, ще одну жінку шукають під завалами.

Про це повідомила речниця ГУ ДСНС в Миколаївській області Іляна Пацюк у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Попередньо внаслідок вибуху постраждали 3 особи, які врятовані підрозділами ДСНС та передані медикам (в однієї особи попередньо перелом руки та пошкодження хребта, 2 особи в шоковому стані), з пошкодженого під'їзду евакуйовано 50 осіб. За даними Нацполіції, в квартирі на 4-му поверсі, можливо, перебуває жінка, яка проживала сама», - йдеться у дописі.

За словами речниці, нині за допомогою крана проводиться демонтаж зруйнованих елементів конструкцій будинку. Загалом до робіт залучено 107 осіб та 24 одиниці техніки.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім поінформував, що на місце події виїхав його заступник Ігор Кузьмін та голова Миколаївської РДА Ігор Мухарський. В оперативному режимі відпрацьовуватимуться питання надання необхідної допомоги постраждалим та вживатимуть заходів, щоб забезпечити необхідним всіх мешканців дому.

Як повідомлялося, 27 листопада у м. Нова Одеса в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5-му поверсі), внаслідок чого зруйновано 4-ий та 5-ий поверхи.

Фото: ДСНС