У Львові - нельотна погода, рейси скасовують і затримують

Через низьку видимість, спричинену складними погодними умовами, низка рейсів до аеропорту «Львів» прибудуть із затримкою, частина з них пішли на вимушену посадку в Борисполі. Рейс Стамбул – Львів на сьогодні авіакомпанія Pegasus скасувала.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба міжнародного аеропорту «Львів», передає Укрінформ.

«Через складні погодні умови аеропорту "Львів" (низька видимість) попереджаємо про затримки рейсів: Рейс авіакомпанії Ryanair зі Львова на Ригу буде вилітати о 12.40. Пасажирам надається харчування у зв’язку з затримкою», - зазначається у повідомлені.

Окрім того, рейс авіакомпанії Ryanair 3124 Дюссельдорф – Львів – сідає на запасний аеродром у Борисполі; рейс авіакомпанії WizzAir 4485 Лондон - Львів – сів у Кошице; рейс авіакомпанії Мотор Січ 263 Київ – Львів – затримується на виліт з Києва до 12.00; рейс авіакомпанії Air Ocean Airlines 201 Київ – Львів затримується до 14.00; рейс авіакомпанії Air Ocean Airlines 401 за маршрутом Львів – Харків затримується до 15.45; рейс авіакомпанії Роза Вітрів 162 Київ – Львів – затримується на виліт з Борисполя до 12.00, а виліт зі Лювова планується о 14.15.

Рейси PGT420/PGT421 авіакомпанії Pegasus Стамбул - Львів; Львів - Стамбул на сьогодні, 16 грудня, скасовано.

В аеропорті наголошують, що інформація постійно уточнюється та змінюється. Детальну інформацію про приліт/відліт рейсів можна дізнатися на сайті аеропорту "Львів".