На Львівщині перекривали дорогу Київ-Чоп – вимагали не звільняти директора лісгоспу

Відео

На Львівщині працівники лісгоспу перекривали дорогу Київ–Чоп поблизу міста Броди та села Дітківці. Так вони вимагали, щоб не звільняли очільника Бродівського лісгоспу Ореста Ониська.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Суспільне.Львів

"Ми вийшли на протест через несанкціоноване звільнення нашого директора лісгоспу Ореста Ониська. Дорогу перекривають працівники. Я працюю у лісгоспі, а це вже четвертий керівник за цей час. Настільки справедливої, тверезо мислячої людини я ще не бачила: зарплату ми отримуємо вчасно, умови праці — достатні. Ми просто працюємо, але напевно комусь це ласий шматочок", — сказала учасниця протесту Оксана Топилко.

Протест розпочався о 13:00. Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції у Львівській області, близько 70 людей 15 хвилин ходили пішохідним переходом, 15 хвилин пропускали авто.

Закінчилася акція протесту о 16:00, рух на трасі Київ—Чоп повністю відновлено.

Як повідомили у пресслужбі Львівського обласного управління лісового господарства, за результатами проведеного аудиту роботу Бродівського лісгоспу визнано незадовільною. Це і стало причиною звільнення керівника цього підприємства з посади. Наказ про його звільнення був підписаний 29 грудня.

Фото з сайту suspilne.media