Не ялинкою єдиною: на Вінниччині запалили величезний «помідор»

Фото

У селі Велика Кісниця на Вінниччині замість ялинки підсвітили новорічною ілюмінацією пам'ятник помідору, кілька років тому виготовлений із пісковика і встановлений у селі.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці проєкт з економічного, соціального й культурного розвитку сіл "Z міста V село", передає Укрінформ.

"Під Новий рік всі запалюють ялинки. А ми вирішили бути оригінальними та запалили новорічний Томат! Багато людей питали нас: чому Помідор не червоний?) Ну то ми його “вдосконалили”! Простих шляхів, звичайно, не шукали. Попрацювати довелося добряче... Копали траншеї, прокладали кабелі, встановлювали правильне освітлення. Результат - неперевершений! Світлини не передають всього вау-ефекту, який відчувається тут, на місці. Прийдіть ввечері - будете приємно вражені, бо тепер він справді червоний!" - написали в соцмережі автори ініціативи.

Велика Кісниця входить до Ямпільської міської громади Могилів-Подільського району Вінницької області. Населення села, розташованого неподалік кордону з Молдовою, становить 2 590 осіб.