ДТП на Чернігівщині: мікроавтобус здійснював приватне перевезення

Мікроавтобус "Renault Master", який напередодні ввечері на Чернігівщині потрапив у ДТП, не був рейсовим, а здійснював приватне перевезення.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив речник управління ДСНС у Чернігівській області Олександр Івченко.

"Мікроавтобус не був рейсовим, він здійснював приватне перевезення", - сказав він.

У пресслужбі обласної прокуратури додали, що наразі розбираються, що це був за рейс, кажуть, що це міг бути BlaBlaCar.

За попередніми даними з різних служб, на зустрічну смугу виїхав автомобіль "Toyota RAV4". Причиною цього могла стати ожеледиця, адже майже добу на Чернігівщині ішов сніг. Люди, які були в салонах обох автомобілів, зазнали травм різного ступеню тяжкості (від забоїв до переломів), але аж надто важких немає. У поліції на даний час відомо про 9 постраждалих, серед яких одна дитина. Їх доправили до лікарень Бахмача та Ніжина. Інформація уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, 9 січня о 21.26 біля с. Городище Батуринської територіальної громади Ніжинського району, на 113 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ, зіткнулися легковий автомобіль "Toyota RAV4" та мікроавтобус "Renault Master". Водіїв так затисло деформованими конструкціями понівечених автівок, що рятувальникам довелося визволяти їх за допомогою гідравлічного інструменту. Після того водіїв передали медикам.