На Луганщині сьогодні вдалося евакуювати 235 жителів

Із міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Кремінна та Рубіжне на Луганщині сьогодні вдалося евакуювати 235 мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогодні Луганщині було надано гуманітарний коридор для евакуації людей та доставки продуктів харчування… Вдалося вивезти 40 осіб з Рубіжного і 20 – з Кремінної до залізничних вокзалів Донеччини. Вони вже чекають на поїзди. Ще 175 жителів області з Сєвєродонецька, Лисичанська та Гірського вже прямують до поїздів. Евакуація триває», - написав очільник області.

Він зазначив, що через відсутність режиму «тиші» у деяких населених пунктах було погоджено евакуацію лише із Сєвєродонецька, Лисичанська і Гірського, однак разом із місцевими органами влади спробували організувати транспорт і врятувати жителів Кремінної та Рубіжного, які потерпають від цілодобових обстрілів росіян. І вдалося вивезти людей навіть з Кремінної і Рубіжного, додав Гайдай.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.