На Миколаївщині за добу через ворожі обстріли постраждали п’ятеро дітей

На Миколаївщині за минулу добу, 24 березня, внаслідок ворожих обстрілів поранено і госпіталізовано 46 осіб, з них 5 дітей.

Про це повідомила у Телеграмі голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"За минулу добу від дій путінської орди на Миколаївщині постраждало 5 дітей. Усі вони знаходяться у лікарнях і отримують кваліфіковану допомогу. ️Загалом за минулу добу до лікарень Миколаївщини було госпіталізовано 46 осіб", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за словами Замазєєвої, станом на сьогоднішній ранок в миколаївських лікарнях знаходиться 281 людина, що постраждала від атак окупантів на Миколаївщину. Усі поранені і постраждалі отримують необхідну допомогу.

Голова облради нагадала, що російські загарбники продовжують атакувати населені пункти Миколаївщини ракетами та артилерією. Під ударом опиняються окремі райони Миколаєва, села і міста Баштанського району, та населені пункти на кордоні Миколаївської і Херсонської областей. Зруйнована школа в Снігурівці.

Як повідомляв Укрінформ, з початку російського вторгнення у Миколаївській області пошкоджено частково або повністю 1299 цивільних об'єктів. З них об’єкти житлового фонду – 964, медичні та культурні заклади – 24, навчальні заклади – 30. Зазнали руйнувань 17 промислових підприємств, майже 200 об’єктів газо-, електро-, водо- та теплопостачання тощо.

24 березня внаслідок обстрілу села Явкине Баштанської громади на Миколаївщині три людини загинуло, 13 отримали поранення.