На Запоріжжі обстріляли житлові будинки в Оріхові і Гуляйполі

В Оріхові і Гуляйполі Запорізької області від артобстрілів і авіаударів постраждали приватні будинки і багатоповерхівки.

Про це повідомляє у Телеграмі секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Ніч знову була неспокійною. Кілька разів лунала тривога. На щастя, для нашого міста все обійшлося... А от у Оріхові та Гуляйполі від артобстрілів та авіаударів окупантів постраждали приватні будинки та багатоповерхівки", - йдеться у повідомленні.

За словами Куртєва, правоохоронці вже задокументували наслідки удару ворога та відкрили кримінальну справу. Інформація щодо постраждалих зараз уточнюється.

Зазначається, що на Запорізькому напрямку тривають бої. Учора у районі Степногірська окупанти проводили артобстріли позицій наших захисників. Але є й ділянки, на яких наші сили Оборони переходять до контратак. Також українські військові продовжують систематично знищувати техніку та живу силу ворога. Станом на учорашній вечір було знищено шість окупантів та ще дванадцять поранено. Окрім того, ліквідовано три ворожих автомобілі, один «Град» та один безпілотник. За інформацією місцевих жителів, зараз рашисти намагаються поповнити сили і активно пересувають свою техніку з Енергодару у бік Василівки.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото ілюстративне