Обстріли на Луганщині: з-під завалів врятували 21 людину, двоє загиблих

На Луганщині після обстрілів російськими загарбниками з-під завалів зруйнованих будинків врятували 21 людину, але дві людини загинули, у тому числі поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Під вогонь ворога сьогодні потрапили Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна. В цих містах сталося 10 займань житлового фонду. Пошкоджено 18 об’єктів, з яких 6 багатоквартирних та 6 приватних житлових будинків, будівля Управління патрульної поліції, об’єкти інфраструктури. На жаль, маємо двох загиблих – серед них житель Лисичанська та поліцейський. Травм зазнали 5 лисичан, врятовано з-під завалів 21 людину», - написав очільник області.

Він також зазначив, що знеструмленими в області залишаються 36 населених пунктів – 23 повністю, 13 частково. Загалом 123 645 споживачів перебувають без електроенергії. Значна їх частина проживає у Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній та Попасній.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.