Кількість загиблих у Миколаєві під завалами будівлі ОДА зросла до 20

Фото

У Миколаєві з-під завалів будівлі облдержадміністрації, в яку 29 березня влучила ворожа ракета, витягли тіло ще однієї людини, наразі кількість загиблих сягає 20.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ

«Станом на 13:00 31 березня після влучання ворожої ракети в будівлю облдержадміністрації у Миколаєві загинуло 20 людей (рятувальниками з-під завалів вилучено 19 тіл та 1 людина померла у реанімації). Роботи тривають.», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 29 березня близько 08:45 у м. Миколаїв внаслідок влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА, де знаходиться облдержадміністрація та обласна рада, російської ракети, сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо. Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.