У Чернівцях в пам'ять про загиблих українців лунатиме "Реквієм" Моцарта

У середу, 6 квітня, солісти Чернівецької обласної філармонії та артисти творчих колективів України зіграють концерт "Реквієм" Моцарта. Вхід на концерт вільний.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"У Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка звучатиме "Реквієм" Моцарта. Траурну месу знаного композитора зіграють у пам'ять про невинно загиблих на війні українців. У заході візьмуть участь як солісти філармонії, так і диригенти та артисти творчих колективів України", - йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться 6 квітня о 18:00.

Усі заходи відбуваються з дотриманням наступних правил:

У випадку повітряної тривоги глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване за адресою: вулиця Поштова, 3. Відтак кількість місць обмежена.

Також при вході до філармонії здійснюватиметься поверхневий огляд щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життю чи здоров’ю людей.

Під час концерту дотримуватимуться протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення COVID-19.

Вхід вільний.

Читайте також: Фотомитець з Рівного показав у Польщі, як українці в тилу протистоять російським окупантам

З 24 лютого в Україні триває новий етап російсько-української війни. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет, катує і винищує українців.