У Харкові - під обстрілами одразу кілька районів, людей просять не виходити на вулицю

У Харкові тривають обстріли житлових кварталів, містян просять не виходити на вулицю навіть за відсутності сигналу повітряної тривоги.

Про це в Телеграмі повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

«Цими хвилинами у Харкові тривають обстріли житлових районів на Північній Салтівці, 602-го мікрорайону, селища Жуковського. Також російські військові обстрілюють район ХТЗ — там виникла масштабна пожежа, місцеві жителі повідомляють про стовп чорного диму. У Департаменті цивільного захисту області просять містян протягом усього дня перебувати в укриттях і не виходити на вулицю навіть за відсутності повітряної тривоги», - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Харкові війська рф пошкодили понад 1,6 тисячі багатоповерхівок

Як повідомлялося, останні три дні обстріли Харкова стали масованішими, розширилася їх «географія». За останню добу місто і деякі райони області обстріляли 53 рази, загинули сім людей.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях.