У Вінниці товариство сліпих шитиме розвантажувальні жилети для військових

На вінницькому підприємстві УТОС розпочали шити удосконалені розвантажувальні жилети для військових.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Вінницької обласної організації УТОС, яке є у розпорядженні Укрінформу.

«На вінницькому підприємстві Українського товариства сліпих (УТОС) під час війни намагаються допомагати армії усім, чим можуть. Там активно діє волонтерський пункт, який відправляє гуманітарну допомогу у «гарячі точки». А днями було презентовано пробні екземпляри розвантажувальних жилетів для військових. Це елемент одягу, призначений для комфортного носіння зброї, магазинів до неї, гранат, фляги, медичного пакету, аптечки тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підприємству УТОС у Вінниці замовили пробні зразки розвантажувальних жилетів і там вже зробили три варіанти. Окрім того, наразі на підприємстві починають шити пробні екземпляри оперативних сумок для військових. В подальших планах – пошиття військової форми. Відтак, готові приймати замовлення від волонтерів, благодійників і місцевої влади.

Читайте також: Коли родич іде на війну з росією: що треба знати і як діяти

Усі ці вироби для військових відшиватимуть зрячі працівники підприємства. А незрячі допомагатимуть подавати сировину, упаковувати готову продукцію тощо.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото ілюстративне