Ракети, авіація й танки: росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів на Донеччині

Фото

На Донеччині за минулу добу російські війська обстріляли 11 населених пунктів, поліція відкрила кримінальні провадження.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Оперативний ЗСУ.

«Руйнувань зазнали щонайменше 35 цивільних об’єктів – житлові будинки, лікарня, школа, кінотеатр, комунальна та залізнична інфраструктура. Упродовж минулої доби росіяни вдарили по таких населених пунктах — Маріуполь, Лиман, Дружківка, Красногорівка, Мар’їнка, Авдіївка, Торецьк, Нью-Йорк, Ставки, Берестове, Неліпівка», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ворог обстрілював мирне населення з авіації, ракетних установок, реактивних систем залпового вогню «Град», танків, важкої артилерії.

Читайте також: росіяни завдали авіаудару на Луганщині - багато руйнувань, загинула людина

На Донеччині росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 зазначалося, що у Донецькій області активні бойові дії йдуть по всій лінії зіткнення. Ворог здійснював авіанальоти по Авдіївці та обстрілював місто з реактивної артилерії. Світлодарська тергромада і район села Зайцеве були обстріляні з касетних боєприпасів. Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар, Лиман постійно обстрілюються з артилерії.