Через бойові дії у Херсоні постраждали навчальні заклади і лікарня

У Херсоні через нічні вибухи в центрі міста постраждали будівлі лікарні, морської академії, училища, кафе та офісів, а також мерія, яку днями зайняли окупанти.

Як передає Укрінформ, про це журналістам повідомив міський голова Херсона Ігор Колихаєв.

“Близько опівночі в Херсоні було чути серію вибухів. Унаслідок цього постраждали міськвиконком, музучилище, морська академія, ТРЦ “Адмірал”, низка кафе та офісів”, - зазначив Колихаєв.

За його словами, повибивало вікна також у спортивному училищі, є пошкодження у міській лікарні. Великої шкоди завдано передмістю — селам Степанівка та Чорнобаївка.

Як зазначив Колихаєв, він збирає інформацію про збитки, які були завдані.

Як повідомлялося, вночі у Херсоні лунали потужні вибухи, майже по всій території Херсонської області — обстріли.

Читайте також: рф веде наступ з Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу

У селі Чорнобаївка внаслідок нічних бойових дій пошкоджено близько 30 житлових будинків, поранена одна жінка — вона у важкому стані.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого в Херсоні в результаті бойових дій загинуло близько 300 людей, понад 200 людей були викрадені окупантами.

У Херсоні російські окупанти провели «нараду», на якій представили «голову обласної адміністрації» та «голову міської адміністрації». Міський голова Херсона Ігор Колихаєв заявив, що співпрацювати з «новою адміністрацією», призначеною російськими окупантами, відмовився.

Фото ілюстративне