Громади Чернігівщини отримали від U-LEAD інструменти для комунальних служб

Фото

Програма «U-LEAD з Європою» передала пакет технічної допомоги для потреб комунальних служб громад Чернігівщини.

Про це Укрінформу повідомили у U-LEAD.

«Для потреб комунальних служб Семенівської міської ради на Чернігівщині U-LEAD передала пакет технічної допомоги. Зокрема, громада отримала сучасний ремонтний мобільний автономний дизель-ліхтар, який використовують під час ремонтних робіт», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до пакета допомоги від U-LEAD також входять бензопили, генератори, відрізна машина.

Допомогу отримали також Чернігівська, Корюківська, Носівська, Куликівська, Ладанська, Михайло-Коцюбинська, Новобілоуська, Киселівська, Іванівська, Остерська, Ніжинська, Киїнська, Новобасанська громади.

“Техніка сьогодні потрібна, адже маємо значний обсяг відновлювальних робіт. Вся отримана техніка оформлена за накладними та одразу поставлена на баланс комунальних підприємств”, - зазначив Семенівський міський голова Сергій Діденко.

Очільниця Регіонального офісу “U-LEAD з Європою” в Чернігівській області Ірина Кудрик наголосила, що Програма надає громадам підтримку, яка допомагає швидко ліквідувати пошкодження та руйнування, завдані російською армією.

“U-LEAD з Європою” активно працюють із потерпілими від російської агресії громадами. Зокрема, в межах ініціативи необхідну допомогу отримують 250 громад.

Читайте також: Волонтери міжнародного фонду готують обіди для Тростянецької громади

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.