У Львові проходить Всеукраїнський волонтерський форум

Фото

У Львові розпочався Всеукраїнський волонтерський форум «Формула ефективної співпраці». Він об’єднав навколо себе сотню волонтерів, а також представників влади та бізнесу, аби ті поділились досвідом роботи у час війни.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Уже 106 днів українці стримують набагато численнішу і набагато озброєнішу армію. Коли світ ще сумнівався, витримаємо ми три дні чи, може, тиждень, ми не мали часу на сумніви. Увесь цей період кожен українець та українка пліч-о-пліч робили та продовжують робити усе для перемоги. Завдяки величезній заслузі волонтерів, ворог не зміг перемогти Україну у 2014 році. Не зможе це зробити росія і тепер!», – наголосив голова Львівської ОВА Максим Козицький під час відкриття форуму.

У Львові проходить Всеукраїнський волонтерський форум / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Мета події – консолідувати зусилля учасників форуму для подальшої ефективної співпраці та реалізації успішних проєктів на підтримку постраждалих від війни цивільних людей та українських військовослужбовців.

Участь у заході взяли понад 100 представників волонтерського руху з різних міст України: Львів, Київ, Миколаїв, Полтава, Чернігів.

За програмою форуму, відбудеться три дискусійних панелі за напрямками: громадський сектор “Волонтерство під час війни”, бізнес «Діяльність бізнесу під час війни та підтримка волонтерських ініціатив” і влада “Стале партнерство державного сектору зі стейкхолдерами в умовах війни».

В рамка заходу буде представлений проєкт для адаптації дітей у воєнний та післявоєнний періоди “Крок до майбутнього”. Його мета - відновлення емоційного балансу дитини та навчання навичкам психологічної стійкості.

Читайте також: У Львові відкрили Офіс підтримки військовослужбовців та їх сімей

24 лютого президент росії розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.