У лікарнях Дніпра залишаються двоє постраждалих від ракетного удару 28 червня

У лікарнях Дніпра станом на сьогодні залишаються двоє постраждалих від російського ракетного удару 28 червня.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради, передає Укрінформ.

«Нині у стаціонарах лікувальних закладів перебуває двоє хворих, яким надається кваліфікована медична допомога. Їхній стан середньої важкості, життю нічого не загрожує. Вони під цілодобовим медичним наглядом. П'ять людей зверталися по медичну допомогу амбулаторно. Вони не потребують ані стаціонарного лікування, ані хірургічного втручання», — розповів заступник директора департаменту охорони здоров’я населення ДніпроОВА Олексій Григорук.

У Дніпропетровській ОВА повідомили, що внаслідок влучання російських ракет у будівлю автотранспортного підприємства загинули чоловік і жінка. В обладміністрації також показали наслідки ворожого удару: жодна будівля не вціліла.

У Дніпрі російська ракета влучила в СТО / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

Міський голова Дніпра Борис Філатов поінформував, що загиблі - директор і бухгалтер АТП, які під час повітряної тривоги вирішили залишитися на третьому поверсі будівлі. Решта працівників підприємства спустилися в укриття.

Читайте також: Ракетні обстріли та морські міни: росіяни нарощують активність на Південному напрямку

Як повідомляв Укрінформ, 28 червня російський агресор випустив 6 ракет по Дніпропетровщині. Чотири з них збили. Дві ракети вдарили по промисловому та транспортному підприємствам. Пошкоджені кілька житлових будинків. Дві людини загинули, сім постраждали.

Фото: Микола М'якшиков/Укрінформ