Стан пораненої в Харкові 15-річної дівчини важкий – ОВА

Стан пораненої сьогодні вранці в Харкові 15-річної дівчини важкий.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Унаслідок ранкових обстрілів Харкова із РСЗВ загинули 3 людей, серед них 13-річний хлопчик. Ще двоє цивільних постраждали. 72-річна жінка перебуває в хірургічному відділенні. Вона отримала мінно-вибухові поранення, її стан - середньої тяжкості. Стан 15-річної дівчинки тяжкий, лікарі надають всю необхідну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Також, за даними ОВА, крім Харкова, сьогодні продовжуються ворожі обстріли в населених пунктах області. Попередньо, за даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, одну людину поранено в Чугуївській громаді, двоє травмованих - у Малинівській. У Золочівській громаді загинув чоловік і ще дві людини отримали поранення. Ще двоє поранених в Печенізькій громаді.

За даними Золочівської селищної ради, загиблий - мешканець села Довжик, 1954 р. н. Чоловік загинув унаслідок російського артилерійського обстрілу.

Читайте також: У Харкові затримали ймовірного коригувальника ворожого вогню

Як повідомлялося, в Харкові вранці 20 липня війська рф обстріляли з РСЗВ перехрестя вулиць Барабашова та Валентинівська (Київський і Салтівський райони міста), у результаті троє людей загинули, а 72-річна та 15-річна харків'янки отримали поранення.

Вночі 20 липня ворог обстріляв Чугуїв, поціливши у школу.

Фото: Телеграм Харківської ОВА