Шмигаль на Чернігівщині ознайомився з відновленням об’єктів інфраструктури

Фото

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час поїздки у Чернігівську область відвідав об'єкти інфраструктури, які відбудовують після російських атак, та нагородив волонтерів.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Чернігівщина продовжує оговтуватися від наслідків російської окупації. Сьогодні оглянули відновлений після обстрілів дошкільний заклад. Також відвідали лікарню й дитячий реабілітаційний центр, де ремонтні роботи наразі тривають", - зазначив глава уряду.

Він підкреслив, що на відбудову об'єктів інфраструктури Чернігівщини уряд загалом виділив понад 635 млн грн. За даними Мінрегіону, на 124 об'єктах повністю завершено роботи.

Прем'єр-міністр під час робочої поїздки також нагородив волонтерів за вагомий особистий внесок у життєзабезпечення області.

"Чернігівщина однією з перших взяла на себе удар російського агресора. В умовах постійних артилерійських та ракетних обстрілів чимало мешканців області долучилися до волонтерського руху. Розвозили продукти, ліки, воду, забезпечували евакуацію... Дякуємо вам за сміливість та добросердість", - зауважив Шмигаль.

Читайте також: Уряд виділив ще ₴67,6 мільйона на мікрогранти для бізнесу

Як повідомлялося, у Чернігівській області понад 8 тисяч будівель зруйновано чи пошкоджено внаслідок російської агресії, понад 90% - це житло. В області розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено понад 1100 км доріг.