На Харківщині упродовж доби ворог обстрілював населені пункти у трьох районах

На Харківщині впродовж минулої доби, 25 жовтня, ворог обстрілював населені пункти біля лінії зіткнення та кордону в трьох районах, внаслідок підриву на міні постраждала одна людина.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області. Зокрема з мінометів, ствольної та реактивної артилерії були обстріляні Вільхуватка, Бударки, Шевченкове, Стрілеча, Дворічна, Берестове, Першотравневе та інші населені пункти”, - йдеться у повідомленні.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, впродовж доби внаслідок ворожих обстрілів поранених серед цивільного населення немає.

“Водночас у Харківському районі біля смт Козача Лопань на міні підірвалася 71-річна жінка, яка пасла кіз. Вона госпіталізована з пораненнями”, - повідомив Синєгубов.

Він наголосив, що поки в області розміновуються тільки об'єкти критичної інфраструктури та основні дороги, тож ходити в ліси, поля, узбіччями доріг украй небезпечно.

Читайте також: ЗСУ за добу відбили ворожі атаки біля дев'яти населених пунктів

Як повідомлялося, на Харківщині поки залишаються тимчасово захопленими 28 населених пунктів, за їх звільнення точаться бої. З 20 по 25 жовтня ЗСУ звільнили чотири населених пункти.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова