У 44 громадах Харківщини знову можна зареєструвати місце проживання

У 44 громадах Харківщини відновили надання послуги з реєстрації місця проживання, яка була припинена після повномасштабного вторгнення росії.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Харківська ОВА, посилаючись на Департамент цифрової трансформації регіону.

“За результатами тижня у 44 громадах області було поновлено доступ до Реєстру територіальної громади. Для Циркунівської і Чкаловської громад доступ до цього реєстру має бути відновлений до кінця наступного тижня”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині за добу армія рф обстріляла понад п'ять прикордонних населених пунктів

Як зазначається, ХОВА продовжить роботу з поновлення доступу до реєстрів та надання всього спектру адміністративних послуг, що був у регіоні до початку бойових дій.

“Відтепер мешканці цих громад зможуть отримати в ЦНАПах або безпосередньо в реєстраційних органах місцевого самоврядування одну з найпопулярніших адміністративних послуг – реєстрація місця проживання”, - зазначається в дописі.

Читайте також: Харківщина: ексгумували тіла батька і доньки, які загинули від обстрілу росіян на власному подвір’ї

Як повідомлялося, Державна судова адміністрація України (ДСАУ) у тестовому режимі відновила загальний доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень та роботу сервісу “Стан розгляду справ”.