Тимошенко відвідав деокуповані території Донеччини

Фото

На території деокупованих громад Донецької області активно відновлюють електромережі та безперебійно триває видача гуманітарної допомоги.

У цьому за дорученням Президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу глави держави Андрія Єрмака особисто переконався заступник керівника ОП Кирило Тимошенко під час візиту на Донеччину, передає Укрінформ із посилання на сайт глави держави.

«На деокупованих територіях постійно роздають гуманітарну допомогу. Щойно почало холодати, відразу відкрилися пункти обігріву, які потім масштабувалися в "пункти незламності», – сказав Тимошенко.

Зокрема, він побував у Святогірську та Лимані, де оглянув такі пункти. Тимошенко зазначив, що ними активно користуються школярі, які навчаються онлайн, адже тут постійно є інтернет.

Читайте також: У Лимані й Святогірську відновили електропостачання

Тимошенко також відвідав підприємства Донеччини. Зокрема, пекарню, яка забезпечує свіжим хлібом звільненні громади регіону, Слов’янськ і деякі населені пункти Харківщини.

Заступник керівника Офісу Президента ознайомився з перебігом ремонтних робіт мостових переходів.

«Зроблені тимчасові споруди, об’їзні споруди. Зараз працюють над проєктною документацією для того, щоб уже з наступного року почати відбудовувати переправи», – розповів він.

Тимошенко побував у лікарні Лимана, де постійно надають медичну допомогу цивільному населенню, проводять операції.

Крім того, заступник керівника Офісу Глави держави поспілкувався з енергетиками, які відновлюють електромережі в деокупованих громадах. Він також відвідав один із пунктів безоплатної видачі дров.

Читайте також: В ОП розповіли про відновлення електроенергії на Херсонщині

«Сьогодні відвідали один із численних пунктів безоплатної видачі дров для населення. Всі жителі деокупованих територій можуть скористатися цією опцією. Так, нам необхідні додаткові обсяги. Ми вже працюємо в цьому напрямі», – сказав Тимошенко.

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Сили оборони чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: president.gov.ua