На Донеччині за тиждень відновили електрику в 70 населених пунктах

У Донецькій області фахівці за минулий тиждень відновили електропостачання для жителів 70 населених пунктів, ще 98 залишаються без світла.

Про це 16 січня повідомили в компанії ДТЕК Донецькі електромережі, передає Укрінформ.

«Протягом минулого тижня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електрику у 70 населених пунктах на Донеччині. Електрика знову відновлена для 31 551 родини на прифронтовій Донеччині», - йдеться у дописі.

Зазначається, що в тому числі за вчора, 15 січня, енергетики повернули світло для майже 500 родин у чотирьох населених пунктах.

У повідомлені підкреслили, що ситуація в регіоні залишається дуже складною, тривають пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли. І поки без електропостачання залишаються 98 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт.

Читайте також: Екстрені відключення світла діють у Києві та чотирьох областях - ДТЕК

В копанії запевнили, що енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України.

Як повідомлялося, на Донеччині енергетики за листопад відновили електропостачання 285 населених пунктів. Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з енерго-, тепло- та водопостачанням.

Фото: ДТЕК