Під час обстрілу Харкова одна з ракет впала на приватне подвір'я, поранені двоє жінок

Під час обстрілу Харкова одна з ракет впала на приватне подвір'я, вибухом пошкоджені житлові будинки, поранень зазнали двоє жінок. 

Про це повідомили у Телеграмі Головного управління ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

"Під час нічного ракетного обстрілу одна з ракет потрапила на приватне подвір’я у селищі Пісочин. Вибухом пошкоджено кілька приватних житлових будинків, розташованих поруч. Дві жінки отримали легкі тілесні ушкодження. Одну з них госпіталізовано до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Ще одна російська ракета під час нічного обстрілу влучила у болото.

"Одна з ракет у селищі Пісочин влучила в болото на відкритій території" - повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Читайте також: Загарбники зранку завдали ракетних ударів по Шостці

Як раніше повідомлялося, близько 4-ї ранку 9 березня м. Харків та Харківська область зазнали масованої ракетної атаки з боку російської армії. В результаті влучань були уражені об’єкти критичної інфраструктури, де сталося дві пожежі.

Цієї ночі, 9 березня, росія здійснила чергову масовану ракетну атаку по Україні. Вибухи зафіксовані в Одесі, Києві, Миколаєві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Житомирі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській областях.