російська армія за добу вбила трьох жителів Донеччини

Фото

У Донецькій області російські війська за минулу добу вбили трьох мирних жителів, ще чотирьом цивільним завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

"За 26 квітня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: у Костянтинівці, Диліївці та Званівці. Ще 4 людини в області дістали поранення", — зазначив він.

За словами Кириленка, на Донецькому напрямку одна людина поранена і 10 будинків пошкоджено у Веселому Гаю Курахівської громади. Регулярно обстрілювалися Мар'їнка та Красногорівка. Авдіївку вночі обстріляли з градів, а вранці вона зазнала авіаракетного удару.

Крім цього, на Горлівському напрямку загинула одна людина загинула. У Костянтинівці пошкоджено 7 приватних будинків і 3 багатоповерхівки. У Торецькій громаді пошкоджено 9 будинків та інфраструктурний об'єкт. Зафіксовано обстріли Часовоярської та Соледарської громад.

Також Кириленко поінформував, що на Лисичанському напрямку одна людина загинула у Званівці, а в самому селі пошкоджено три будинки. В Ямполі Лиманської громади поранена одна людина і пошкоджено 8 будинків.

Читайте також: У Дружківці росіяни влучили у відділок поліції, троє поранених

“Напередодні росіяни завдали 5 ракетних ударів по Дружківці — пошкоджено 5 приватних будинків і школа, без жертв. На Волноваському напрямку ворог тричі обстріляв з артилерії Пречистівку і двічі з градів — Новоукраїнку”, - йдеться в повідомленні.

Очільник ОВА наголосив, що станом на сьогодні неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Як повідомляв Укрінформ, за добу російські загарбники здійснили загалом сім ракетних і 39 авіаційних ударів, а також 61 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони та критичній інфраструктурі населених пунктів.