У Херсоні без світла мікрорайон Корабел - обстріли пошкодили резервну лінію

У Херсоні для забезпечення стабільності електропостачання у мікрорайоні Корабел ремонтують резервну лінію, пошкоджену через обстріли, тому мікрорайон тимчасово без світла.

Про це начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Для проведення ремонту резервної лінії, пошкодженої унаслідок ворожих обстрілів, у мікрорайоні Корабел тимчасово припинено електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Мрочко також додав, що можливі перебої і з водопостачанням.

Читайте також: Армія РФ за добу випустила по Херсонщині 373 снаряди - один загиблий, троє поранених

Він поінформував, що російські війська за минулу добу здійснили 17 обстрілів Херсонської міської територіальної громади, використавши 58 снарядів. Влучання зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Наддніпрянському. Крім того, обстріляна острівна та лівобережна частина Херсонської МТГ (дачні ділянки). Вночі був атакований Херсон.

За його словами, ніхто не постраждав.

Поліція Херсонської області, у свою чергу, повідомила у Фейсбуці, що за минулу добу в обласному центрі під ворожий удар потрапили цивільні будівлі в центрі міста, у мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та у передмістях. У багатоповерхівках розбиті вікна, пошкоджені балкони, у магазинах та аптеках не лишилося жодного вцілілого вікна.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 22 травня, здійснила 61 обстріл Херсонської області, одна людина загинула.