Армія РФ за добу обстріляла п'ять районів Харківщини, у Балаклії - двоє поранених

Унаслідок обстрілів армією РФ Балаклії на Харківщині поранено двох жінок.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Зокрема, під ударами російських окупантів перебували Уди, Пильна, Вовчанськ, Бударки, Балаклія та інші населені пункти», - написав Синєгубов.

За уточненими даними, внаслідок обстрілів Балаклії касетними боєприпасами зазнала поранення та була госпіталізована жінка 65 років. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості. Пізніше до медиків звернулася 73-річна жінка з осколковим пораненням, вона лікується амбулаторно. В місті пошкоджено чотири житлові будинки, господарчу споруду, лінію електропередач та залізничну колію.

Читайте також: Ворог атакував передмістя Запоріжжя та прифронтові села - майже 60 обстрілів за добу

Синєгубов додав, що в селі Богодарове Ізюмського району при проведенні польових робіт на міні підірвався трактор. Обійшлося без постраждалих.

На Харківщині триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 9 га території та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні армія РФ завдала ударів по місту Балаклія в Ізюмському районі на Харківщині. Через обстріл постраждала жінка 67 років, ще троє людей травмовані внаслідок падіння під час обстрілу.

Фото ілюстративне