Росіяни за добу 83 рази обстріляли Херсонщину, семеро загиблих

Російські загарбники за минулу добу, 13 серпня, 83 рази обстріляли Херсонську область, загинули семеро людей, у тому числі двоє дітей.

Як передає Укрінформ, про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграмі.

За його даними, усього за добу росіяни випустили 399 снарядів з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", безпілотників, ВКК та авіації. По Херсону ворог випустив 23 снаряди.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, території та споруди гаражного кооперативу, будівлю медичної лабораторії, складські приміщення у Херсоні, будівлю магазину в Херсонському районі, територію і будівлю медичного закладу у Бериславі, зазначив Прокудін.

Як наголосив очільник ОВА, через російську агресію семеро людей загинули, ще 13 дістали поранення.

Читайте також: Ворог уночі запустив по Одещині 15 дронів і вісім «Калібрів», ППО відбила всі атаки

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 13 серпня росіяни обстріляли село Станіслав із РСЗВ. Загинули дві людини, також є поранений.

У Широкій Балці того ж дня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув місцевий житель, а також сім’я - чоловік, дружина і донька, якій було 23 дні від народження. 12-річний син помер у лікарні.