У Донецьку зафіксували вибух у будівлі, де навчали військових операторів дронів РФ

В окупованому Донецьку зафіксували вибух у будівлі «республіканського центру», де загарбники займалися підготовкою військових операторів дронів.

Відповідні фотографії наслідків цього вибуху опублікував у Телеграмірадник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Район Донецького РАГСУ особливо гарний в цю пору дня…», – написав він під фотографіями.

Пояснив ситуацію, яка трапилася в окупованому місті, український блогер, журналіст Денис Казанський. Він теж у Телеграмі написав: «У Донецьку раптово стало погано «Республіканському центру безпілотних систем ДНР ім. Володимира Жоги», який готує операторів БПЛА. Повідомляється, що в будівлю прилетіли «Хаймарси», і деякі оператори залишаються під завалами».

Казанський у наступному своєму пості в Телеграмі додає, що в Донецьку починають на телекамеру брехати, що навколо влучання немає військових об’єктів.

«Майстер-клас із брехні від російських пропагандистів. Клоун, стоячи на тлі «центру безпілотних систем ім. Жоги»,... запевняє, що «навколо немає ніяких військових об'єктів». Тупа брехня викривається за 5 хвилин. Достатньо лише загуглити адресу «Республіканського центру БПЛА». Вона збігається з адресою будівлі на відео – вул. Челюскінців, 49», – зазначає журналіст.

Читайте також: Росія перекинула частину бойових гвинтокрилів до Маріуполя після вибухів у Таганрозі

Як повідомлялося, на тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Донецьку, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника. Також на окупованих територіях діють українські партизани.