Енергетики продовжують усувати наслідки негоди у трьох областях

Станом на ранок 20 грудня у трьох областях України енергетики усувають наслідки негоди. Графіки відключень споживачів не запроваджуються.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Донецькій, Харківській та Дніпропетровській областях. Протягом доби на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей очікується значна сніголавинна небезпека. Запровадження графіків відключень побутових споживачів не передбачається", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на Донеччині за добу енергетики відновили електропостачання 39 населених пунктів, які були без світла через негоду. Залишається без світла внаслідок несприятливих метеоумов 63 населених пункти.

У Херсоні через бойові дії без електроенергії близько 14 тисяч споживачів. Внаслідок артобстрілу в області знеструмились 7 населених пунктів. Всього без світла перебувають 52 населених пункти.

Через бойові дії також відсутнє енергопостачання 63 населених пунктів у Запорізькій області, 52 населених пунктів на Сумщині та 14 населених пунктів на Чернігівщині, а також 16 тис. споживачів на Харківщині.

Читайте також: Фонд енергетичної підтримки у €400 мільйонів допоможе Україні подолати зиму - єврокомісарка

Через технологічні причини без світла залишилися 8 населених пунктів на Львівщині. Внаслідок негоди знеструмлені 1,3 тис. споживачів на Дніпропетровщині та 1,6 тис. - на Харківщині.

Як повідомлялося, станом на ранок 19 грудня в Україні через несприятливу погоду були знеструмлені 132 населені пункти.

 Фото: Олександр Гіманов