Ракетний удар по Запоріжжю: один із постраждалих у тяжкому стані

Один із восьми поранених внаслідок вчорашньої ракетної атаки на Запоріжжя перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

«На жаль, чотири людини загинуло, вісім людей постраждало, один з них перебуває в тяжкому стані в реанімації одної з міських лікарень», - зазначив Федоров.

Він наголосив, що промислове підприємство, по якому росіяни завдали удару, ніяким чином не було пов'язано з військовим виробництвом. РФ продовжує тероризувати мирне населення Запоріжжя. Так, в обласному центрі повітряна тривога триває, в середньому, по п'ять годин на добу. Атаки на місто не припиняються ні на день з минулої п'ятниці, коли ворог випустив п'ять ракет. Ще п'ять було в суботу, в неділю росіяни атакували енергетичний об'єкт, в понеділок - цивільне промислове підприємство, уточнив Федоров.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: кількість жертв зросла до чотирьох, ще восьмеро людей поранені

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня війська РФ завдали ракетного удару по Запоріжжю, а також два авіаційні удари по Малій Токмачці та Роботиному. Загалом упродовж доби загарбники 536 разів атакували 13 населених пунктів Запорізької області.

Фото ілюстративне